Rozmiar Czcionki

 

   Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele lipca od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W lipcu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

02.07.2017r.  rezerwacja lokalu

 

09.07.2017r.  

Zupa kapuśniak

Danie główne: Glazurowane żeberka z chutneyem z moreli

Danie główne: Sałatka z indykiem, truskawkami i pesto pietruszkowo-miętowym

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Grillowany kurczak z domowymi frytkami

 

16.07.2017r.

Zupa jarzynowa z kalarepką i fasolką

Danie główne: Filet z dorsza w cukinii z warzywami

Danie główne: Sałatka z indykiem, truskawkami i pesto pietruszkowo-miętowym

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Kąski rybne z ziemniakami

 

23.07.2017r.

Zupa krem z młodych porów

Danie główne: Gołąbki z kaszą gryczaną i kurkami

Danie główne: Sałatka z indykiem, truskawkami i pesto pietruszkowo-miętowym

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Gołąbki z sosem pomidorowym

 

30.07.2017r.

Zupa czosnkowa

Danie główne: Kluski ziemniaczane z domowym twarogiem, fetą i boczkiem

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem i sosem miodowo-jogurtowym 

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Kluski ziemniaczane z domowym twarogiem, fetą i boczkiem

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele czerwca od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W czerwcu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

 

04.06.2017r.   Cały lokal zarezerwowany

11.06.2017r.   Cały lokal zarezerwowany

 

 

18.06.2017r.

Zupa rybna z mleczkiem kokosowym

Danie główne: Dorsz w migdałach na sałacie z bobem i zielonymi warzywami

Danie główne: Sałatka z indykiem, truskawkami i pesto pietruszkowo-miętowym

Danie główne: Udka kacze confit z truskawką

Danie dla dzieci: Kąski rybne z frytkami domowymi

 

25.06.2017r.  Cały lokal zarezerwowany

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele kwietnia od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W kwietniu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

 

02.04.2017r.  

Zupa krem z białych warzyw z jajkiem w koszulce

Danie główne: Dorsz z makiem i sosem winnym

Danie główne: Sałatka z pomidorkami cherry , pieczona fetą i sosem bazyliowym
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

 

09.04.2017r.

Zupa warzywna z bulionem grzybowym

Danie główne: Udziec z indyka z selerem i marchewka

Danie główne: Sałatka z pomidorkami cherry , pieczona fetą i sosem bazyliowym

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: kotleciki z indyka w grzankach z ziemniakami

 

23.04.2017r.

Zupa krem z pieczonych pomidorów

Danie główne: Polędwiczki z bobem i boczkiem

Danie główne: Sałatka z pomidorkami cherry , pieczona fetą i sosem bazyliowym

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kotleciki mielone z marchewką i groszkiem

 


30.04.2017r. lokal zarezerwowany

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele lutego od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W lutym obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

 

05.02.2017r.  

Zupa krem z zielonego groszku

Danie główne: Polędwiczka w sosie serowym

Danie główne: Sałatka z polędwiczką i karmelizowanym jabłkiem
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Nugetsy z domowymi frytkami

 

12.02.2017r.

Zupa krem z selera z pieczonym jabłkiem

Danie główne: Tagietelle z pesto bazyliowym

Danie główne: Sałatka z polędwiczką i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Spaghetti z pomidorami

 

19.02.2017r.

Zupa krem z  pieczonych pomidorów

Danie główne: Placki ziemniaczane z ragout grzybowym

Danie główne: Sałatka z polędwiczką i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Placki ziemniaczane na słodko

 

26.02.2017r.

Zupa  bulion z kury z kluseczkami

Danie główne:  Kotlet schabowy z kapustą zasmażaną

Danie główne: Sałatka z polędwiczką i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kotlet schabowy z kapustą zasmażaną

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele stycznia  od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W styczniu  obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

08.01.2017r. 

Krem z pieczonych pomidorów

Danie główne: Schabowy z kostką kapustą zasmażaną i ziemniakami

Danie główne: Sałatka z gęsiny i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Gęsina z konfitura z dyni i kaszą gryczana

Danie dla dzieci: Schabowy z kostką kapustą zasmażaną i ziemniakami

 

15.01.2017r. 

Kartoflanka z cebulą  i boczkiem

Danie główne: Gołąbki z ryżem i sosem pomidorowym

Danie główne: Sałatka z gęsiny i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwką

Danie dla dzieci: Gołąbki z ryżem i sosem pomidorowym

 

22.01.2017r. 

Zupa rybna z mleczkiem kokosowym

Danie główne:  Roladki z dorsza bałtyckiego z szpinakiem w porach

Danie główne: Sałatka z gęsiny i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwką

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

 

29.01.2017r. 

Zupa krupnik na wędzonce

Danie główne:  Placki ziemniaczane z gulaszem z dziczyzny

Danie główne: Sałatka z gęsiny i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwką

Danie dla dzieci: Placki ziemniaczane zkwaśną śmietanką

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele grudnia  od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W grudniu  obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

04.12.2016r. 

Zupa krupnik na wędzonce

Danie główne: Pierogi grzybowe z kapustą i kaszą gryczaną

Danie główne: Sałatka z pieczonym burakiem, żurawiną i twarogiem wędzonym

Danie główne: Udka kacze confit z kiszony jabłkiem

Danie dla dzieci: Pierogi z twarogiem i śmietaną       

 

11.12.2016r.  

Krem ziemniaczany z boczkiem

Danie główne: Polędwiczki pieczone podwędzane z grzybami i puree z topinambura

Danie główne: Sałatka z pieczonym burakiem, żurawiną i twarogiem wędzonym

Danie główne: Udka kacze confit z kiszony jabłkiem

Danie dla dzieci: Kotleciki schabowe z puree ziemniaczanym

 

18.12.2016r.

Zupa grzybowa na zakwasie z pieczonym dorszem

Danie główne:  Mielone kotlety z karpia z sosem grzybowym

Danie główne: Sałatka z pieczonym burakiem, żurawiną i twarogiem wędzonym

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kąski rybne z dorsza z ziemniakami

 

25.12.2016r. nieczynne

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele listopada  od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W listopadzie  obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

06.11.2016r. 

Krem z dyni

Danie główne: Golinka z kapustą, jabłkiem i miodem

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kotleciki schabowe z ziemniakami       

 

13.11.2016r.  

Bulion z gęsi

Danie główne: Udka gęsie confit z jabłkiem

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie dla dzieci: Racuchy z jabłkami

 

20.11.2016r.

Zupa ziemniaczano-zacierkowa z boczkiem

Danie główne:  Kartacze z mięsem i karmelizowaną cebulą   

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Nugetsy z domowymi frytkami

 

27.11.2016r.

Zupa rybna z mleczkiem kokosowym

Danie główne: Morszczuk w migdałach z sałatką ziemniaczaną i pesto pietruszkowym

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele października od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W październiku  obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

02.10.2016r. 

Bulion z kapustą

Danie główne: Pierś w szpinaku i kokosie

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem, śliwką i serkiem kozim

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Nugetsy z domowymi frytkami

 

09.10.2016r.  

Zupa kartoflana z boczkiem

Danie główne: Pstrąg na dyni w kapuście

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem, śliwką i serkiem kozim

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Kąski rybne z ziemniakami

 

16.10.2016r.

Krem z dyni

Danie główne: Żeberka podwędzane z dynią marynowaną

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem, śliwką i serkiem kozim

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Kotleciki schabowe z ziemniakami

 

23.10.2016r.

Zupa warzywna z ciecierzycą

Danie główne: Kluski ziemniaczane z boczkiem i twarogiem

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem, śliwką i serkiem kozim

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Racuchy z jabłkiem

 

30.10.2016r.

Zupa ogórkowa z puree ziemniaczanym i śmietaną

Danie główne: Policzki wieprzowe z śliwkami i czerwonym winem

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem, śliwką i serkiem kozim

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Klopsiki w sosie koperkowym z ryżem

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele września od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

We wrześniu  obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

04.09.2016r. 

Zupa krem z pieczonych pomidorów

Danie główne: Udka faszerowane jabłkami i serem z ziemniakami

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem, śliwką i serkiem kozim

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Nugetsy z frytkami

 

11.09.2016r.  

Zupa krem z selera i migdałami

Danie główne: Pierogi z mięsem

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem, śliwką i serkiem kozim

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Pierogi z serem i owocami

 

18.09.2016r.

Zupa ogórkowa

Danie główne: Łosoś ze szpinakiem i mozzarellą

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem, śliwką i serkiem kozim

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Kąski rybne z frytkami

 

25.09.2016r.

Zupa dyniowa

Danie główne: Kaczka z dynią

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem, śliwką i serkiem kozim

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Racuchy z jabłkiem

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele sierpnia od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W sierpniu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

07.08.2016r. 

Zupa krem pomidorów i pieczonej papryki

Danie główne: Policzki wieprzowe w sosie kurkowym z ziemniakami pieczonymi w soli ciechocińskiej

Danie główne: Sałatka z cukinią, fetą, melonem z pesto pietruszkowo miętowym

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Kotleciki drobiowe w sezamie z domowymi frytkami

 

14.08.2016r.   lokal zarezerwowany

 

21.08.2016r.

Zupa warzywna z kaszką manną

Danie główne: Kluski ziemniaczane z domowym twarogiem i lubczykiem

Danie główne: Sałatka z cukinią, fetą, melonem z pesto pietruszkowo miętowym

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Kluski ziemniaczane z domowym twarogiem i lubczykiem

 

28.08.2016r.

Zupa krem z pieczonych buraków

Danie główne: Pstrąg pieczony podwędzany z masłem ziołowo -czosnkowym i plackami z cukinii

Danie główne: Sałatka z cukinią, fetą, melonem z pesto pietruszkowo miętowym

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Kąski rybne z ziemniakami

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele lipca od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W lipcu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

03.07.2016r. 

Zupa krem z młodych porów

Danie główne: Gołąbki z kaszą gryczaną i kurkami

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem i sosem miodowo-jogurtowym 

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Gołąbki z sosem pomidorowym

 

10.07.2016r.  

Zupa kapuśniak

Danie główne: Glazurowane żeberka z chutneyem z moreli

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem i sosem miodowo-jogurtowym 

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Grillowany kurczak z domowymi frytkami

 

17.07.2016r.

Zupa jarzynowa z kalarepką i fasolką

Danie główne: Filet z dorsza w cukinii z warzywami

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem i sosem miodowo-jogurtowym 

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Kąski rybne z ziemniakami

 

24.07.2016r.

Chłodnik z ogórkami i twarogiem

Danie główne: Polędwiczki z botwinką

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem i sosem miodowo-jogurtowym 

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Kotleciki z indyka z kopytkami i sosem śmietanowym

 

31.07.2016r.

Zupa czosnkowa

Danie główne: Kluski ziemniaczane z domowym twarogiem, fetą i boczkiem

Danie główne: Sałatka z chrupiącym kurczakiem i sosem miodowo-jogurtowym 

Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Kluski ziemniaczane z domowym twarogiem, fetą i boczkiem

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele czerwca od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W czerwcu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

 

05.06.2016r.   Cały lokal zarezerwowany

12.06.2016r.   Cały lokal zarezerwowany

 

 

19.06.2016r.

Zupa botwinka ze śmietaną

Danie główne: Maślany pstrąg z młodymi ziemniakami i pikantną sałatką z ogórkiem

Danie główne: Sałatka ze słonym owczym serem i truskawkami

Danie główne: Udka kacze confit z truskawką

Danie dla dzieci: Kąski z dorsza z młodymi ziemniakami

 

26.06.2016r.

Zupa z młodych warzyw z groszkiem cukrowym

Danie główne: indyk faszerowany szpinakiem i kozim serem z ziemniakami pieczonymi w soli

Danie główne: Sałatka ze słonym owczym serem i truskawkami

Danie główne: Udka kacze confit z truskawką

Danie dla dzieci: Fileciki z indyka w panierce serowej z młodymi ziemniakami

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W miesiącu maju nie organizujemy niedzielnych obiadów ze względu na organizację  I Komunii Św.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele kwietnia od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W kwietniu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

 

03.04.2016r.  

Zupa krem z białych warzyw z jajkiem w koszulce

Danie główne: Dorsz z makiem i sosem winnym

Danie główne: Sałatka z pomidorkami cherry , pieczona fetą i sosem bazyliowym
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

 

10.04.2016r.

Zupa warzywna z bulionem grzybowym

Danie główne: Udziec z indyka z selerem i marchewka

Danie główne: Sałatka z pomidorkami cherry , pieczona fetą i sosem bazyliowym

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: kotleciki z indyka w grzankach z ziemniakami

 

17.04.2016r.

Zupa krem z pieczonych pomidorów

Danie główne: Kotleciki jagnięce z bobem i boczkiem

Danie główne: Sałatka z pomidorkami cherry , pieczona fetą i sosem bazyliowym

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kotleciki mielone z marchewką i groszkiem

 

24.04.2016r.

Zupa  krem z białej fasoli

Danie główne:  Kurczak pieczony z migdałowym masłem i ziemniakami

Danie główne: Sałatka z pomidorkami cherry , pieczona fetą i sosem bazyliowym

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Pałki z kurczaka z ziemniakami               

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę marca od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych, naturalnych produktów.

Prosimy o rezerwację telefoniczną pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

W przypadku braku rezerwacji lokal nieczynny.


W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta



06.03.16
Zupa
z soczewicy z boczkiem
Danie główne:
Pyzy mięsne z kaszą i karmelizowana cebulką
Danie główne: Udka kacze confit
Danie główne: Sałatka
z pomidorkami cherry , pieczona fetą i sosem bazyliowym
Danie dla dzieci:
Pyzy ziemniaczane z cebulką

13.03.16
Kwaśnica na wędzonce
Danie główne:
Pieczony boczek w miodzie z ziemniakami z chutneyem śliwkowym
Danie główne: Udka kacze confit
Danie główne: Sałatka
z pomidorkami cherry , pieczona fetą i sosem bazyliowym
Danie dla dzieci:
Nugetsy z domowymi frytkami

20.03.16
Zupa
krem z  fasoli z mleczkiem kokosowym i pieczonym morszczukiem
Danie główne:
roladki z dorsza z warzywami i sosem winnym
Danie główne: Udka kacze confit
Danie główne: Sałatka
z pomidorkami cherry , pieczona fetą i sosem bazyliowym
Danie dla dzieci: Kąski rybne z frytkami domowymi

20.03.16

Lokal nieczynny

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele lutego od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W lutym obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

 

07.02.2016r.  

Zupa krem z zielonego groszku

Danie główne: Polędwiczka w kurkach

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Nugetsy z domowymi frytkami

 

14.02.2016r.

Zupa krem z z pieczonych pomidorów

Danie główne: Placki ziemniaczane z ragout grzybowym

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Placki ziemniaczane na słodko

 

21.02.2016r.

Zupa krem z selera z pieczonym jabłkiem

Danie główne: Tagietelle z pesto bazyliowym

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Spaghetti z pomidorami

 

28.02.2016r.

Zupa  bulion z kury z kluseczkami

Danie główne:  Kotlet schabowy z kapustą zasmażaną

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kotlet schabowy z kapustą zasmażaną

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W styczniu 2016r. "Niedzielne Obiady" nie będą organizowane.
Zapraszamy od lutego.

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele grudnia od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W grudniu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

 

06.12.2015r.  

Zupa bulion grzybowy

Danie główne: Pierś indycza z chutneyem z mango i bazylią

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Medaliony indycze w grzankach z domowymi frytkami

 

13.12.2015r.

Krem z porów z boczkiem

Danie główne: Ragout wołowe z dynią i pęczetto

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kotleciki drobiowe z ziemniakami

 

20.12.2015r.

Zupa krem z selera zapiekany z jajkiem

Danie główne: Halibut z masłem ziołowym i cukinią

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kąski rybne z frytkami

 

27.12.2015r.

Zupa  pomidorowa  z pieczonym dorszem

Danie główne:  Kotlet schabowy z kostką i kapustą zasmażaną

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kotlet schabowy z kostką i kapustą zasmażaną

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedziele listopada od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W listopadzie obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

 

01.11.2015r.     NIECZYNNE

 

08.11.2015r.

Czernina z gruszką i gęsiną

Danie główne: Piersi gęsie z dynią i sosem winno-śliwkowym

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Racuchy z jabłkami

 

15.11.2015r.

Krem z dyni

Danie główne: Golonka z kapustą, jabłkiem i miodem

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kotleciki schabowe z ziemniakami       

 

22.11.2015r.

Zupa ziemniaczano-zacierkowa z boczkiem

Danie główne:  Kartacze z mięsem i karmelizowaną cebulą   

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Nugetsy z domowymi frytkami

 

29.11.2015r.

Zupa rybna z mleczkiem kokosowym

Danie główne: Morszczuk w migdałach z sałatką ziemniaczaną i pesto pietruszkowym

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedzielę października od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W październiku obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

 

04.10.2015r.

Zupa z soczewicy z boczkiem i cebulką     

Danie główne: Żeberka podwędzane pieczone z ryżem i borowikami

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowaną śliwką
Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Kotleciki z piersi kurzej z ziemniakami

 

11.10.2015r.

Bulion na gęsinie z białą fasolą    

Danie główne: Pierś gęsia z gruszką i sosem morelowym

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowaną śliwką
Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Nugetsy z domowymi frytkami        

 

18.10.2015r.

Zupa zacierkowa

Danie główne:  Orzechowy łosoś z ziemniakami w soli i sosem kolendrowym   

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowaną śliwką

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

 

25.10.2015r.

Bulion z kapusty kiszonej z karmelizowaną cebulką 

Danie główne: Gołąbki z kaszą gryczaną i sosem grzybowym   

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowaną śliwką
Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Gołąbki z ryżem z ziemniakami

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedzielę września od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

We wrześniu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

 

06.09.2015r.

Bulion na gęsinie z białą fasolą

Danie główne: Żeberka podwędzane pieczone z chutneyem śliwkowym

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowaną śliwką
Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Nugetsy z domowymi frytkami

 

13.09.2015r.

Krem z buraczków z pieczonym jabłkiem

Danie główne: Pierogi leniwe ze smażonymi śliwkami

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowaną śliwką
Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Pierogi leniwe ze smażonymi śliwkami

 

20.09.2015r.

Zupa rybna

Danie główne: Filet z dorsza grillowany z czerwoną cebulą i śliwką węgierką

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowaną śliwką

Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

 

27.09.2015r.

Krem z pieczonej papryki

Danie główne: Pieczeń rzymska faszerowana papryką, cukinią i fetą z pieczonymi ziemniakami

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowaną śliwką
Danie główne: Udka kacze confit ze śliwkami

Danie dla dzieci: Kotleciki mielone z pieczonymi ziemnakami

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedzielę sierpnia od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W sierpniu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 45 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 25 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

 

02.08.2015r.

Gazpacho pomidorowe z serem bursztyn

Danie główne: Polędwiczki podwędzane z sosem wiśniowym

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, malin i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Kotleciki schabowe z ziemniakami

 

09.08.2015r.

Krem kokosowy ze szpinakiem i dorszem

Danie główne: Halibut w kremie z białych warzyw

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, malin i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

 

16.08.2015r.

Zupa z soczewicy i marchewki

Danie główne: Pierogi z kaszą i mięsem lub szpinakiem i fetą

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, malin i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Pierogi z jagodami

 

23.08.2015r.

Kołduny w bulionie z lubczykiem

Danie główne: Sztuka mięsa w sosie tymiankowo chrzanowym

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, malin i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Klopsiki z ryżem

30.08.2015r.

Zupa z zielonych warzyw i szalotką

Danie główne: Gołąbki z kaszą gryczaną, mięsem i ciecierzycą

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, malin i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Nugetsy z domowymi frytkami

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedzielę lipca od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W lipcu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 603 311 034 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 05.07.2015r.

Zupa jarzynowa z ciecierzycą

Danie główne: Ziołowe sznycle z pieczonymi warzywami

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, malin i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Kotleciki mielone z ziemniakami

 

12.07.2015r.

Gazpacho z serem rubin

Danie główne: Pieczone kurczaki w miodzie, warzywami i ryżem

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, malin i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Pieczone kurczaki w miodzie, warzywami i ryżem

 

19.07.2015r.

Krem z grillowanych szparagów z mleczkiem kokosowym

Danie główne: Rostbef wołowy z serowo pieprzowym kremem i fasolką

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, malin i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Pulpeciki z pomidorami i ryżem

 

26.07.2015r.

Chłodnik z ogórkiem i porem

Danie główne: Frittata kukurydziana z warzywami, indykiem i  pesto z nerkowców

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, malin i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z malinami

Danie dla dzieci: Racuchy z malinami i sosem waniliowym

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w niedzielę czerwca od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

Obiady będą realizowane po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111  do piątku każdego tygodnia.

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

07.06.2015r.

Krem z pora z rzodkiewką i zielonym groszkiem

Danie główne: Stek z masłem szałwiowym

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, truskawek i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z truskawkami i sosem bazyliowym

Danie dla dzieci: Kotleciki schabowe z domowymi frytkami

14.06.2015r.

Ziołowy kapuśniak z tymiankiem

Danie główne: Pstrąg z maślanym sosem i słodką marchewką

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, truskawek i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z truskawkami i sosem bazyliowym

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

21.06.2015r.

Barszczyk z siekanym jajkiem

Danie główne: Wędzone cebulki faszerowane wołowiną z pęczakiem

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, truskawek i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z truskawkami i sosem bazyliowym

Danie dla dzieci: Naleśniki z truskawkami i sosem waniliowym

28.06.2015r.

Jogurtowy chłodnik z prażonymi orzeszkami nerkowca

Danie główne: Makaron z pomidarami i cytrynowym kurczakiem w sosie czosnkowym

Danie główne: Sałatka z kalarepki, ogórka, truskawek i fety w sosie miodowo-jogurtowo-ziołowym
Danie główne: Udka kacze confit z truskawkami i sosem bazyliowym

Danie dla dzieci: Spaghetti z klopsikami

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szanowni Państwo.
Informuje, że w miesiącu maju z powodu I Komunii św. nie organizujemy Niedzielnych Obiadków.
Serdecznie zapraszamy od czerwca.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę kwietnia od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

 

W kwietniu obiady będą realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej
pod nr tel. 601 626 111  do piątku każdego tygodnia.

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

12.04.2015r.

Bulion z pieczonego kurczaka z ravioli szpinakowym

Danie główne: Paella z kurczakiem

Danie główne: sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Naleśniki z serem i musem truskawkowym

19.04.2015r.

Krem z pomidorów

Danie główne: Żeberka pieczone podwędzane

Danie główne: sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Nuggetsy z frytkami

26.04.2015r.

NIECZYNNE Z POWODU REZERWACJI LOKALU NA I KOMUNIE ŚWIĘTE

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę marca od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych, naturalnych produktów.

Prosimy o rezerwację telefoniczną pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

W przypadku braku rezerwacji lokal nieczynny.


W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.
Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.
Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.
Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.
Dodatkowo proponujemy:
- kawę, lody, domowe ciasta

01.03.
Zupa biała kwaśna z kluseczkami
Danie główne: Schabowy z kostką i kapustką jabłkową
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jablkiem
Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie dla dzieci: Schabowy z ziemniaczkani

08.03
Zupa bulion z gęsi z klopsikami
Danie główne: Udka faszerowane jabłkami i serem
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jablkiem
Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie dla dzieci: Pałki z kurczaka z domowymi frytkami

15.03
Zupa rybna z białymi warzywami
Danie główne: Dorsz w salsie pomidorowej
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jablkiem
Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie dla dzieci: Kąski rybne z frytkami domowymi

22.03
Zupa krem grzybowy ze śmietanką
Danie główne: Żeberka pieczone podwędzane
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jablkiem
Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie dla dzieci: naleśniki z truskawkami z serkiem maskarpne

29.03
Zupa pomidorowa z kluseczkami
Danie główne: Kartacze z mięsem
Danie główne: Udka kacze confit z kiszonym jablkiem
Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie dla dzieci: Pyzy z mięsem

Oprócz obiadu proponujemy gęś faszerowaną z dodatkami [na 6-7osób]w cenie 195zl

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę lutego od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

Prosimy o rezerwację telefoniczną pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

W przypadku braku rezerwacji lokal nieczynny.

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta


01.02
Zupa krem z pora
Drugie danie pierogi z gęsiną i kiszoną kapustą z bialym sosem
Dla dzieci pierożki ziemniaczane
sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Udka kacze confit z kiszonym jablkiem
08.02
zupa rybna z pieczonymi pomidorami
drugie danie Halibut z zielonymi warzywami i pure z groszku
dla dzieci kąski rybne z domowymi frytkami
sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
uda kacze confit z kiszonym jabłkiem

15.02

zupa Krem z białej fasoli z maślanymi grzankami
drugie danie-wołowina z pomarańczami
Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
dla dzieci naleśniki z truskawkami


22.02

Zupa Kwaśnica z podwędzaną karkówką
Drugie danie pierogi z ziemniakami i fetą
Kacze udka confit z śliwką
Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
Danie dla dzieci pierogi leniwe z twarogiem


Oprócz obiadu proponujemy gęś faszerowaną z dodatkami [na 6-7osób]w cenie 195zl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę stycznia od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

Prosimy o rezerwację telefoniczną pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

W przypadku braku rezerwacji lokal nieczynny.

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta


11.01.2015r.

Zupa serowa z grzankami

Danie główne: Pierś indycza z sosem szafranowym i ravioli ziemniaczanymi
                     Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem
                     sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
a dla dzieci
indyk z sosem maślanymi i kluseczkami

 18.01.2015r.

Zupa kwaśna biała zupa z kluseczkami

Danie główne: Żebebrka podwędzane i duszone z imbirem i pieczonym ziemniakiem
                     Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem
                     sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
a dla dzieci
klopsiki w sosie pomidorowym

25.01.2015r.

Zupa krem z białych warzyw z łososiem

Danie główne: Pstrąg w maśle ziołowym pieczony w soli ciechocińskiej
                     Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem
                     sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
a dla dzieci
kąski rybne z domowymi frytkami


A dla naszych gości proponujemy również przy wcześniejszej rezerwacji gęś pieczoną w całości z kapustą i kiszonymi jabłkami +dodatki w cenie 195 zł (na 6 osób)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę grudnia od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

Prosimy o rezerwację telefoniczną pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

W przypadku braku rezerwacji lokal nieczynny.

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

11.12.2014r.

Zupa serowa z grzankami

Danie główne: Pierś indycza z sosem szafranowym i ravioli ziemniaczanymi

Danie główne: Udka kacze confit z kiszonymi jabłkami

 

Danie dla dzieci: Pałka z kurczaka z domowymi frytkami

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wigilia w świecie i Programie Trzecim

 

F.H.U. Przy Złotej Wyspie

Ewelina Fiedorowicz                                                                                 ul. Leśna 62,  87-124 Złotoria

                                                                                        tel. 601 626 111, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Świąteczna oferta cateringowa

L.p.

Nazwa potrawy

Cena

 

DANIA CIEPŁE

 

1

Pierogi z kapustą i grzybami

19zł/kg

2

Pierogi staropolskie z farszem z kapusty i ziemniaków

17 zł/kg

3

Pieczone pierożki drożdżowe z kapustą

22zł/kg

4

Uszka z grzybami

28zł/kg

5

Strucel grzybowy

18zł/500g

6

Kulebiak z kapusty z grzybami

19zł/500g

7

Paszteciki pieczarkowe

28zł/kg

8

Paszteciki kapuściane

28zł/kg

9

Krokiety z kapustą i grzybami

2,50zł/szt.

10

Bigos staropolski

40zł/kg

11

Barszcz czerwony na zakwasie z buraków z grzybami lub kremowa zupa migdałowa

9zł/L

12

Duszona kapusta ze śliwkami i winem

25zł/kg

13

Udka pieczone z jabłkami lub pieczarkami

6zł/szt.

14

Zrazy wołowe po staropolsku z kapustą i grzybami

12zł/s

15

Pieczona gęś z kiszonymi jabłkami i kapustą

150zł/szt. (około 4 kg)

16

Pieczony indyk z jabłkami i żurawiną

180zł/szt. (około 6 kg)

17

Rostbef w ziołach

45zł/kg

18

Karkówka w sianku

35zł/kg

 

ZAKĄSKI

 

19

Śledź w śmietanie z ogórkiem i jabłkiem

32zł/kg

20

Śledź z cebulką i ogórkiem w oleju lnianym

36zł/kg

21

Śledzik po żydowsku

35 zł/kg

22

Śledź słodko-kwaśny

35zł/kg

23

Karp w rodzynkowym sosie

100g6zl

24

Pasztet z gęsiny z śliwką lub grzybami

0,5kg25zl

25

Terrina z dorsza i łososia

5zł/szt

26

Pasztet mięsny z żurawinową galaretką

35zł/kg

26

Ryba po grecku z dorsza

45zł/kg

27

Dorsz w salsie z pomidorami

45zł/kg

28

Tymbaliki drobiowe

5zł/porcję

29

Ozorki w galarecie

7zł/porcję

30

Tatar z łososia

8zł/porcję

 

CIASTO ŚWIĄTECZNE

 

31

Piernik z konfiturą śliwkową

25zł/blacha keksowa

32

Keks z bakaliami

25zł/blacha keksowa

33

Sztrucel drożdżowy migdałowo – makowy

18zł/kg

34

Raffaello

50 zł/blacha

35

Tort

50zł/kg

36

Owocowe z mascarpone

80zł/blachę

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę grudnia od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

Prosimy o rezerwację telefoniczną pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

W przypadku braku rezerwacji lokal nieczynny.

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta


07.12.2014r.
zupa-krem z selera
drugie danie -gulasz z serc z miodem pitnym i pampuchem
Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem
sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
a dla dzieci naleśniki z nutellą śliwkową


14.12.2014r.

zupa ogórkowa z klopsikami
drugie danie
piersi gęsie z sosem cytrusowym

Udka kacze confit z kiszonym jabłkiem
sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem
a dla dzieci
spaghetti i medaliony z indyka w grzankach


A dla naszych gości proponujemy również przy wcześniejszej rezerwacji gęś pieczoną w całości z kapustą i kiszonymi jabłkami +dodatki w cenie 195 zł (na 6 osób)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę listopada od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

Prosimy o rezerwację telefoniczną pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

W przypadku braku rezerwacji lokal nieczynny.

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

02.11.2014r.

Zupa krem z pieczonych pomidorów

Danie główne: Udka z kiszonymi jabłkami i serem bursztyn

Danie główne: Sałatka z kurczakiem ,pieczonym camembertem i sosem jogurtowo miodowym

Danie dla dzieci: Pałka z kurczaka z domowymi frytkami

 

09.11.2014r.  U nas również zapraszamy serdecznie na Gęsinę na Św. Marcina.

Bulion na gęsinie z białą fasolą

Danie główne: Gęsina pieczona w dyni i śliwkach

Danie główne: Sałatka z piersią gęsią i jabłkami

Danie dla dzieci: Placki ziemniaczane

 

16.11.2014r.

Bulion grzybowy z kluseczkami

Danie główne: Roladka wołowa kiszoną kapustą i niepaloną kaszą gryczaną

Danie główne: Sałatka z gęsiną i pieczonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Kotleciki mielone z domowymi frytkami

 

23.11.2014r.
Zupa-Krem z pieczonej papryki z ciecierzycą

Danie główne: Dorsz pieczony w kapuście z pierożkami grzybowymi

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze konfit z kiszonym jabłkiem

 

30.11.2014r.

Zupa z kiszonej kapustki z fasolką

Danie główne: Lasagne z cukinią i gęsią

Danie główne: Sałatka z gęsiną i karmelizowanym jabłkiem

Danie główne: Udka kacze konfit z kiszonym jabłkiem

Danie dla dzieci: Spaghetti z białym sosem

 A dla naszych gości proponujemy również przy wcześniejszej rezerwacji gęś pieczoną w całości z kapustą i kiszonymi jabłkami +dodatki w cenie 195 zł (na 6 osób)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę października od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

Prosimy o rezerwację telefoniczną pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

05.10.2014r.

Zupa krem z dyni

Danie główne: Schab z jabłkami i cydrem

Danie główne: Sałatka z grillowanymi śliwkami, serem lazur i syropem węgierkowym

Danie dla dzieci: Kotleciki schabowe z domowymi frytkami

 

12.10.2014r.

Zupa krupnik z pieczonym karczkiem

Danie główne: Pstrąg pieczony w maśle z migdałami

Danie główne: Sałatka z grillowanymi śliwkami, serem lazur i syropem węgierkowym

Danie dla dzieci: Kąski rybne z pieczonymi ziemniakami

 

19.10.2014r.

Krem z selera z łososiem

Danie główne: Tagliatelle z kurczakiem i brokułami

Danie główne: Sałatka z grillowanymi śliwkami, serem lazur i syropem węgierkowym

Danie dla dzieci: Spaghetti pomidorowe

 

26.10.2013r.

Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty

Danie główne: Kotleciki mielone z jagnięciny

Danie główne: Sałatka z grillowanymi śliwkami, serem lazur i syropem węgierkowym

Danie dla dzieci: Kotleciki mielone z jagnięciny

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę września od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

Prosimy o rezerwację telefoniczną pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

07.09.2014r.

Zupa ogórkowa

Danie główne: Sznycelki cielęce z kurkami

Danie główne: Sałatka z grillowanymi śliwkami, serem lazur i syropem węgierkowym

Danie dla dzieci: Sznycelki cielęce z kurkami

 

14.09.2014r.

Zupa krem z pieczonej marchewki z pomidorami

Danie główne: Lasagne z borowikami ii serem bursztyn

Danie główne: Sałatka z grillowanymi śliwkami, serem lazur i syropem węgierkowym

Danie dla dzieci: Spaghetti pomidorowe

 

21.09.2014r.

Zupa jarzynowa z ciecierzycą

Danie główne: Knedle ze śliwką węgierką

Danie główne: Sałatka z grillowanymi śliwkami, serem lazur i syropem węgierkowym

Danie dla dzieci: Knedle ze śliwką węgierską

 

28.092014r.

Zupa rybna z chili

Danie główne: Halibut w boczku

Danie główne: Sałatka z grillowanymi śliwkami, serem lazur i syropem węgierkowym

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę sierpnia od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

03.08.2014r.

Chłodnik z ogórkiem kiszonym i marynowanymi buraczkami

Danie główne: Udka faszerowane jabłkami i serem

Danie główne: Mix sałat z bobem i boczkiem

Danie dla dzieci: Pieczone pałki z kurczaka z frytkami

 

10.08.2014r.

Nieczynne

 

17.08.2014r.

Krem z pieczonej papryki

Danie główne: Gołąbki z łososia i pęczaku

Danie główne: Mix sałat z bobem i boczkiem

Danie dla dzieci: Kąski rybne z pieczonymi ziemniakami

 

24.08.2014r.

Krem z pieczonych pomidorów z pomarańczą

Danie główne: Papryka faszerowana mięsem i kaszą jaglaną

Danie główne: Mix sałat z bobem i boczkiem

Danie dla dzieci: Klopsiki z pomidorami i kluseczkami

 

31.08.2014r.

Bulion z kury z kluseczkami

Danie główne: Kurczak pieczony w miodzie i piwie

Danie główne: Mix sałat z bobem i boczkiem

Danie dla dzieci: Nugetsy z domowymi frytkami

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę lipca od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

06.07.2014r.

Krem marchewkowo-pomidorowy

Danie główne: Sola na kremie z białych warzyw

Danie główne: Mix sałat z bobem i boczkiem

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

 

13.07.2014r.

Zupa cebulowa

Danie główne: Pierś z kurczaka w sezamowej panierce z chutneyem z rabarbaru

Danie główne: Mix sałat z bobem i boczkiem

Danie dla dzieci: Nugetsy z ziemniakami

 

20.07.2014r.

Nieczynne

 

27.07.2014r.

Bulion z kury z naleśnikowymi rulonikami

Danie główne: Kacze udka confit z borówkami i roszponką

Danie główne: Mix sałat z bobem i boczkiem

Danie dla dzieci: Klopsiki z pomidorami i makaronem

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę czerwca od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

01.06.2014r.

Nieczynne

 

08.06.2014r.

Chłodnik

Danie główne: Udka faszerowane jabłkami i serem

Danie główne: Sałatka z młodej botwiny z truskawkami i polędwiczką

Danie dla dzieci: Udka faszerowane jabłkami i serem

 

15.06.2014r.

Rosół z łososia z kołdunami łososiowymi

Danie główne: Polędwiczki wieprzowe w kurkach

Danie główne: Sałatka z młodej botwiny z truskawkami i polędwiczką

Danie dla dzieci: Fileciki z kurczaka z ziemniakami

 

22.06.2014r.

Rosół z łososia z kołdunami łososiowymi

Danie główne: Szaszłyki z łososia i soli

Danie główne: Sałatka z młodej botwiny z truskawkami i polędwiczką

Danie dla dzieci: Kąski rybne z domowymi frytkami

 

 

29.06.2014r.

Zupa z szparagów

Danie główne: Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} Tagliatelle z pesto z rukoli

Danie główne: Sałatka z młodej botwiny z truskawkami i polędwiczką

Danie dla dzieci: Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} Spaghetti pomidorowe z pulpecikami

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Informujemy, że z dniem 01 czerwca (niedziela) 2014r.  lokal będzie nieczynny !!!

Przepraszamy i zapraszamy w następne niedziele.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę maja od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

04.05.2014r.

Czernina

Danie główne: Kacze udka z gruszką confit

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Pałka z kurczaka z ziemniakami

 

11.05.2014r.

Krem z białych warzyw

Danie główne: Szaszłyki z polędwiczek z pomidorkami

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Polędwiczka pieczona z domowymi frytkami

 

18.05.2014r.

Piracka zupa rybna

Danie główne: Dorsz ze szpinakiem w kokosowym kremie

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Kąski rybne z frytkami

 

25.05.2014r.

Zupa ze szparagów

Danie główne: Żeberka podwędzane, pieczone, na sałatce z młodej botwinki

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Fileciki z kurczaka z ziemniakami

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę kwietnia od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

Uwaga !! Obiady w kwietniu realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej pod nr tel. 601 626 111 do piątku każdego tygodnia.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

06.04.2014r.

Krem ziemniaczany z cebulką i boczkiem

Danie główne: Śliwkowe kotleciki jagnięce

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Kotleciki z kurczaka z ziemniakami pieczonymi

 

13.04.2014r.

Żurek z tartą cebulą i pieczonym jabłkiem

Danie główne: Roladka indycza z żurawiną

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Kąski z indyka z domowymi frytkami

 

20.04.2014r.

 

NIECZYNNE

 

27.04.2014r.

Krem z pieczonej papryki z serem ricotta

Danie główne: Rozmarynowy pstrąg z grilla

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Dorsz pieczony z masłem i ziemniaczkami

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę marca od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

Uwaga !! Obiady w marcu realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej pod nr tel. 601 626 111.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

02.03.2014r.

Krem z brokuła ze śmietanką

Danie główne: Kurczak z curry z warzywami

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Pałeczki z kurczaka z ziemniaczkami

 

09.03.2014r.

Bulion na gęsinie z kluseczkami

Danie główne: Gęsie udka ze śliwkami

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Drobiowe kotleciki grillowane z domowymi frytkami

 

16.03.2014r.

Zupa rybna na ostro z pomidorami

Danie główne: Dorsz pieczony z masłem na śmietankowych porach

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Kąski rybne z pieczonymi ziemniakami

 

23.03.2014r.

Czernina

Danie główne: Kacze piersi z gruszkami i żurawiną

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Kotleciki drobiowe z ziemniakami

 

30.03.2014r.

Zupa minestrone

Danie główne: Tagliatelle z pesto

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Spaghetti bolognese

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszamy Państwa wraz z rodziną w każdą niedzielę lutego od godz. 13.00 - 17.00 (obiady wydawane do godz.16.00) na obiady przygotowane dla Państwa ze świeżych,  naturalnych produktów.

Uwaga !! Obiady w lutym realizowane tylko po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej pod nr tel. 601 626 111.

 

W cenę dania głównego wliczony jest stół z dodatkami do Państwa wyboru.

Danie główne wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 40 zł/os.

Danie dla dzieci wraz z zupą plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 20 zł/os.

Danie dla dzieci bez zupy plus dodatki ("dodatki zjedz ile chcesz") - 15 zł/os.

Dodatkowo proponujemy:

- kawę, lody, domowe ciasta

 

02.02.2014r.

Bulion z kury z kołdunami

Danie główne: Pieczony indyk z ratatuj warzywnym

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Pałka z kurczaka w sezamie

 

09.02.2014r.

Zupa rybna

Danie główne: Łosoś pieczony z mozzarella

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Kąski rybne z frytkami

 

16.02.2014r.

Bulion z kaczki z fasolką

Danie główne: Piersi z kaczkiw sosie karmelowym z szafranowymi ziemniakami

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Kotleciki z szafranowymi ziemniakami

 

23.02.2014r.

Zupa minestrone

Danie główne: Tagliatelle z pesto

Danie główne: Pieczony ser Camembert z grillowanym kurczakiem na mix-ie sałat z sosem miodowym

Danie dla dzieci: Spaghetti bolognese

 

Ściągnij MENU

Joomla templates by a4joomla